Contact

The Areopagus Institute of Family Therapy and Systemic Practice

Calea Martirilor 104, Timisoara

Romania, 300774

Tel:  +40 256 487 485

office@aift.ro

www.aift.ro

Copyright © The Areopagus Institute of Family Therapy and Systemic Practice, Timișoara, România

Family Therapy

Next (right) Previous (left)

Ce este psihoterapia familiei?

Terapia familiala este un tip de psihoterapie potrivit pentru lucrul cu familiile, avand ca scop facilitarea schimbarii si a dezvoltarii. Aceasta abordare porneste de la premisa ca familiile constituie puternice resurse disponibile indiviziilor care incearca sa faca fata cu succes provocarilor majore de ordin psihosocial sau medical, sau chiar acelor dificultati la care societatea ii constrange. Accentul este pus pe relatiile familiale privite ca factor important in gestionarea simptomelor depresiei, anxietatii sau tranzitiilor majore din cursul vietii, cum sunt divortul, pierderea si moartea ori cazurile de boala fizica. In terapia familiei, membrii unei familii colaboreaza subordonandu-se unui scop comun, acela de a rezolva impreuna aceste tipuri de probleme.   

Pentru a afla mai multe informatii despre terapia familiei sau pentru a va face o programare, va rugam sa contactati biroul de receptie la numarul 0256 487 485.

Family Therapy

"Feelings of worth can flourish only in an atmosphere where individual differences are appreciated, mistakes are tolerated, communication is open, and rules are flexible - the kind of atmosphere that is found in a nurturing family" (Virginia Satir)

English Română