Contactează-ne

Institutul de Terapie Familiala și Practică Sistemică Areopagus  

Calea Martirilor 104, Timișoara   

Romania, 300774  

Tel:  +40 256 487 485

office@aift.ro

www.aift.ro

Copyright © Institutul de Terapie Familială și Practică Sistemică Areopagus, Timișoara, România

Membrii

Next (right) Previous (left)

Cum poti deveni membru ITFPS?

Dobandirea calitatii de membru  al Institutului de Terapie Familiala si Practica Sistemica Areopagus se face in urma absolvirii unui curs de formare in psihoterapie familiala sistemica care sa corespunda criteriilor de certificare stabilite de forurile nationale (CPR si FRP) si internationale (EFTA si IFTA).

Institutul este acreditat de FRP si CPR prin decizia RF-II-TM12 din 12 decembrie 2006, pentru a oferi cursuri de formare in psihoterapie familiala sistemica. Aceste foruri confera recunoasterea diplomei oferite de ITFPS la nivel national, respectiv aplicarea pentru dreptul de libera practica - nivelul psihoterapeut sub supervizare. Dupa parcurgerea nivelului avansat se poate face trecerea la treptele ierarhice superioare: psihoterapeut cu drept de practica independenta la FRP, respectiv psihoterapeut specialist la CPR.

In cadrul institutului functioneaza o echipa interdisciplinara formata din: psihologi, asistenti sociali, medici, teologi, filosofi, jurnalisti, avocati, asigurandu-se un climat profesional, competitiv si complex pentru intervizare si supervizare. Institutul sustine si promoveaza activitati de cercetare, conceptualizare si publicare in domeniul psihoterapiei familiale sistemice.

Sala de terapie "Erika Tonko Stevenson" a Institutului este dotata cu echipament performant de inregistrare a sesiunilor, oglinda unidirectionala pentru camera de observare, oferind conditii pentru supervizare directa. Biblioteca Centrului Areopagus (cu aproximativ 40.000 de volume) permite accesul la o bibliografie de specialitate vasta si de actualitate. Institutul are o stransa colaborare cu Catedra de Psihologie si Catedra de Asistenta Sociala din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara.

Avantajele membralitatii:


Ambasadori Alumni Areopagus (in ordine alfabetica)


Membrii ITFPS (in ordine alfabetica):


Membrii

"Încrederea și stima de sine se pot dezvolta numai într-o atmosferă în care diferențele individuale sunt apreciate, greșelile sunt tolerate, comunicarea este deschisă iar regulile sunt flexibile - este ceea ce caracterizează o familie sănătoasă." (Virginia Satir)

English Română